Разпънати на кръст
от сто великденски въпроси.
Разпънати на кръст,
по сто товара носим.
И сто са равносметките,
родени преди сън.
В сънищата - сто подметките
и пак в петата – трън.
Разпънати на кръст.
Сто петъци и все Разпети.
Разпънати на кръст.
Умираме, преди да се усетим.
© Сабина Петрова All rights reserved.
родени преди сън.
В сънищата - сто подметките
и пак в петата – трън."
За съжаление,така е.Въртележката
на дните с все по-голяма скорост
ни понася без да пита...
Харесах!Поздравления!