Аз вярвах в живота, но
ти ми го отне!
Аз вярвях в святата любов, но
ти я почерни!
Аз вярвях в успеха, но
ти ме провали!
Аз вярвях във всичко, но
ти ме промени !
Аз ти имах вяра, но
ти я разби !
Аз имах воля да се боря, но
ти ми я отне !
Аз имах всичко, но
ти ми го отне !
И сега се моля на всички богове да
имам сили да те забравя, но
ти всичко ми отне !
Вече нямам сили да се боря, но
ти продължаваш да заставаш
срещу мен !
Аз ще събера сили и ще си отида, но
ти пак ще се бориш и ще продължаваш
със своите лъжи, но
вече няма да има кой да ти
повярва !
© Кристина All rights reserved.
Запомни, когато някой обича някого, то той никога не нарянява. Изключения няма.
Запомни, в живота си човек среща много любови. С една загубена любов не свършва света.