Мечтите изплуват толкова лесно
И аз само това знам
Истинската любов е фантазия
Нали съм разрушена, как мога да знам
Изплашена съм и съм сама
Не казах всичко, което исках да кажа
И не можеш да вземеш това, което го няма
Не те чувствам близо до мен
Лек няма, а ме боли до смърт
Ти живееш в своя всят
И там всичко ти е добре
Нали отговаря на това, което искаш
Не искам да ми пука
Не искам да мразя
Не искам да бъда разрушена
Не искам да се мразя
© Дели Статева All rights reserved.