Nov 10, 2008, 11:10 AM

Разстояние... 

  Poetry » Love
710 0 1
 

На мокрия паваж кола е спряла,
дъждът над нея ситно трополи.

 

Ръката ми от студ е побеляла,
една минута само ни дели.

 

Потъваме в разкъсващо мълчание.
Забързан свят наоколо кръжи.

 

Сега ни чака дълго разстояние -
без глас те моля, нещо предложи!

 

По пътя ми вихрушка ще се вие,
ще бързам по него и ще падам.

 

Но знай, сама успях да те открия,
затуй сама докрай ще те изстрадам!

© Елена Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??