Aug 17, 2011, 11:11 PM

Разсъблечени... 

  Poetry
702 0 13

Разсъблечени мисли

на брега на разума

в пясъка на вината...

Топли вълни

от несбъднато минало,

погалени от свободата...

 

Дълбоки мигове,

чувства бездънни,

безсънни желания плуват...

Гладни истини

с жадни предчувствия

на ръба на съня се целуват...


 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??