Jun 2, 2007, 9:42 PM

Разтегнах го 

  Poetry
720 0 5

Разтегнах си деня,
гръбнакът му изпука.
Без сън съм! Искам нощ!
Ела, ще
чакам
тука.

© Валентин Евстатиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??