Aug 12, 2004, 9:32 PM

Реален сън 

  Poetry
1033 0 1
След съня е като сън,
будна съм, едва поглеждам.
Още мисля си, че съм
в здраво изтъкана мрежа.
И ръцете-пипала
ме достигат, за вечеря
сигурно ще съм сама -
изядена от изневери
на ума, на зъл кошмар -
действията са с болка пълни.
Всяка нощ сънят е стар...
Аз дали ще  се завърна
и спокойно някой лъч
да ме гали с усмивка...
В леглото аз не съм,
прегръща той поредната щастливка.

© Ниела Вон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??