Първа среща случайна,
с погледи палави,
смях, шеги и закачки...
вечерта си премина.
На раздяла въздържани:
"Беше ми драго",
ръкуване.
И решихме - до тук.
С тебе пак се разминахме.
Любопитство обаче породи се -
човешко е.
Нека все пак да опитам,
може това да е правилно.
SMS, чат, картинка -
все пак века е технически.
Колко лесно общуване
пред екрана блестящ.
"Сър"
"Милейди"
"Целувам Ви"
Да какво пък... не е вричане,
щом човека отсреща не е от плът.
В миг решаваш!
На среща неочаквана каниш.
Тук е лесно общуваш,
виж в реала какво е.
Ти човек си! Създаден си
със човек да общуваш!
И дано не сме забравили как се прави!
© Диана Бунева All rights reserved.
Общуването винаги ми е било приоритет.