Реалност, размита с бои
Нарисувай ми картина,
добави и светлосенки.
После сложи и лице
с бледа кожа
и уморени очи.
Нарисувай мен!
Точно такава,
каквато ме виждаш!
Не искам по-меки черти,
не искам по-красиви очи,
искам само реалност, размита с бои.
© Злори All rights reserved.
Зем.