Човек трябва да мине през много неща -
за да стане това, което е сега.
Животът му поставя различни препятствия,
за да стане по-силен и да няма последствия.
Може да пада, да страда, да иска да крещи,
но всичко е вътре в него, там се таи.
Дори да иска да отприщи чувствата си,
знае, че трябва да издържи.
И ще бъде така, докрая,
и когато му дойде края, ще каже:
'Аз издържах, ще вляза в Рая."
© Наталия Благоева All rights reserved.