Скилидка чесън,
зъб на мъдрец,
цигулка на щурец
и изваден въгарец.
Смеси във чаша за кафе
и плюй във туй,
но първо гащите събуй.
Три косама на бик,
срамна въшка на мъченик.
Оловен войник и
целувка от мръсник.
Таз рецепта ще ти донесе
шести пръст на двете ти ръце.
Круша от Сливен.
Джанка от бабанка.
Банкнота от фалирала банка,
ще ти донесе-
страстна връзка с МВР.
Пришки от прашки на стара мома.
Адамова ябълка от млада госпожа.
Мигли на жаба,вежди на пор,
всичко забъркай и посей го във тор.
© Lyudmila Stoyanova All rights reserved.