Dec 3, 2009, 11:52 AM

Редакционно-традиционно 

  Poetry » Humour
350 0 0

Творбата ми беше

от осем куплета

с думи и рими,

точки, тирета.

Редактор, обаче,

щом я прочете,

от осем куплета

три не зачете.

С мила усмивка,

с думи познати,

до другото бюро

той ме отпрати.

И другият пак

за корекция малка

два ми задраска

със химикалка.

Останаха трички.

Да стигнат печата,

трябваше първо

да свършат бюрата.

От осем, накрая,

под двечките мили

името остана

само да се хили.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??