Редом до звездите
Чаках те да дойдеш,
чаках те в съня ми,
светлина да бъдеш,
въздух помежду ни.
В трепета на дните
ти за мен си нужен,
редом до звездите
като тях задружен.
Радости прелитат
в мигове безбройни,
вихрите нестихват
с трепети поройни.
Устните се сливат,
сластите изгарят,
чувствата преливат,
издигат и даряват.
В този миг безценен
силно те усещам:
- Стана ми потребен
от първата ни среща!
© ЛЪЧИСТА All rights reserved.