Feb 20, 2013, 7:36 PM

Рефрен 

  Poetry » Love
510 0 0

Но тя не следи всяка негова стъпка,

но тя не следи всеки сладък момент,  

когато в очи лек трепет потръпва,

а крие множество звуци

в любовен рефрен!

Тя знае само, че в него едно има

и надява се ще е завинаги...  

но в очите му повече, повече има  

а мостът между двама им

трябва всеки момент да гради,  

за да не се превърне

някой ден

само в спомени...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??