РЕФРЕН
Искате заедно да гребем
с пробитата лодка от Вас?
Да слушате моят рефрен,
да плаваме тук без копас.
Оставете ми пустинния бряг!
За мен там е сетната суша.
Да гледам вълните с тъжния бяг.
... Оставете прибоя да слушам!
© Мимо Николов All rights reserved.
Привет!