Куршумени обувки
търкалят мрака
на масата оттатък,
очи разхвърлено зелени
галят нощта-хиена,
алчни ръце се свличат
по жартиерите на стаите,
А ТИ,
шепотна моя,
в съседната Вселена,
разместваш часовете ми,
мокриш ме виртуално с пръсти-ручеи,
изкрейзващо.
ЕЛА.
Нека валят
любовни полумесеци,
разгонени слънца,
комети с крайчета раздиплени
и богове,
докато с тебе крачим
зажадняло голи по върховете на Небето…
… където Лъчиста Светлина ще слее Богът_в_Теб_и_Богът_в_Мен_в_ЕДНО.
@
@
@
@
@
@
@
© Ангел All rights reserved.
благодаря на всички