Сив фон и оранжев кръг
В кръга съм аз
Таргета сте всички вие,
Но ще стигна ли до вас?
Рекламата е пусната
В един два вечерта
Въпреки че не спи аудиторията
Цари мъртвешка тишина
И минава по график рекламата,
Но реакция няма
Все още тиха е нощта
И падате в бездънна яма
А аз крещя ли, крещя,
Вече таргета е света...
© Proletina Palova All rights reserved.