Отказвам се... от всичко,
от живота си дори...
Вече не ме интересува нищо,
останах без сълзи...
Отказвам се... от любовта -
не искам вече да идва тя...
От днес сърцето ми изпълнено е със самота
и едва ли някога пак ще се влюбя...
Предавам си душата
на безсмъртни ангели, небесни...
И опитват се да ме избавят от порочността,
но късно е! Райските врати за мене са затворени...
Сърцето ми няма сили да прошепне : "Остани!",
няма сили да се смее до забрава...
Няма как лъжите ти да извини,
както Бог греховете на смъртните не прощава...
© Алехандра All rights reserved.