Искайки да докоснеш светлината,
изпадаш в непрогледен мрак.
Поривът ти да достигнеш небесата,
те тласка надолу към злия свят.
Погребах в мрака всички спомени,
последната камбана бие за теб.
Чувства към теб, в душата заровени,
късат се от сърцето като парчета лед.
Знам, че краят не е лесен,
заглъхва в мрака твоят вик.
Съдбата пее горчивата си песен,
реквием за един нещастник!
© Вижи All rights reserved.