Jun 25, 2009, 9:07 PM

Ремонт 

  Poetry » White poetry
687 0 2

Те ремонтират.

Все така ремонтират...

домовете, сърцата, душите си.

Блъскат се да бъдат добре и добри.

Ала не са.

И продължават да умират.

Бързо и нахално...

някъде в помията... 

© Теодора Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??