иззад очите световете са невидими;
не за нас със тебе, а за другите,
робите на цифрите,
от буквите не виждат думи;
със ириси, екрани хладни,
зеници, камери, заснемат...
а вените им, гъвкави проводници,
живота препредават във сигнали
иззад очите световете ти невидими
оглеждат се във моите
прииждат, преливат и пият
цветовете на мислите;
и не магия е палитрата,
а силата, която ние сме