Jul 1, 2007, 1:10 PM

РЕПЛИКА 

  Poetry
680 0 13
 

РЕПЛИКА



Не съскай вече толкова открито...

То, питото, платено е. С бакшиша.

Разплискахме морето във корито...

Да пуснем кротко залезът да диша...


Изкъпаните твои думи светят

като катран в душата ми и няма

от мене да получиш ни съвети,

ни роля нова в личната ми драма...


Околните ти можеш да залъжеш, -

за кратко ще заровиш поглед в пясък...

Омразата - безпомощно оръжие,

за егото ти готви зла нагласа...


Полека-лека близки и роднини

край тебе безвъзвратно ще угасват...

Животът ти безплодно ще премине

в порочен кръг... Илюзия прекрасна!...


Наздраве за илюзиите пищни,

в които всеки сам се различава!...

...Оттук нататък думите излишни

ме карат само да те съжалявам...



Ванилин ГАВРАИЛОВ

© Ванилин Гавраилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??