При среща Бог с Рогатия-провал
пробила се защитата на Антисвята
ангел еднокрилен неочакван долетял
макар и недовършен в "генезиса" на Рая
Бог веднага свикал кризисния щаб
Архангелите Михаил и Гавраила
на Еднокрилия със смартфона дал му знак
да се яви смирено в райската градина
Но бил сгрешил.Ангелът отвърнал:"Аз съм дисидент,
за мен не важат вашите закони
ни на Дявол ни на Бог съм подчинен
за мен е Антисвята,чрез него всички ще прогоня
© Гавраил Йосифов All rights reserved.