Запазих всичките си танци,
за теб – поканата важи!
Запазих всичките си маси,
за теб – виж келнерът стои!
Запазих всичките си мисли,
за теб – в очите ми личи!
Запазих всичките си песни,
без теб китарата мълчи!
Запазих всичките целувки,
за теб, вратата заключи!
09.02.2017 г. денят на целувката
© Таня Чардакова All rights reserved.