Nov 2, 2008, 9:28 PM

Решение 

  Poetry
472 0 6

Едно объркано чувство,

 се спря на ръба на идеята...

Огледа се и влезе в главата на скитник.

Отпусна се уморено и му стана... уютно.

Акварел от нежен абсурд...

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??