May 13, 2011, 10:16 AM

Реставратор на отминали любови 

  Poetry
478 0 2

Любови стари, много стари,

от минали години

реших да реставрирам.

 

Любови стари, помогнаха ми антиквари,

спомените неотминали

в ума си  да активирам.

 

Любови стари - с мемоари,

миналото става настояще

и бъдещето ще остане

красиво и изящно.

 

Любови стари -

красивите моменти ги запазвам

като вековна реликва,

не мога и не се отказвам

в ума си да ги викам.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??