Nov 7, 2016, 5:21 PM

Реторика 

  Poetry » Other
397 2 4

Има ли някой, 
да ми докаже.
Че едно плюс едно
е равно на едно.

 

Има ли някой,
да ми покаже.
Как две плюс две
желаят  едно

 

Има ли някой,

до мен сега?!!!

 

Няма!!!


 
 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??