По-силно е от мене,
разяжда ме цяла отвътре.
Не мога да се справя
с тая сила, обзела ме.
Няма причина,
повод също,
но това не спира -
ревността прониква по-дълбоко.
Боли ме! Гори ме!
Не стихва пожара...
Боря се, мъча се,
пламъкът не угасва.
Мълча, отричам,
нямам сила да викам.
Ревнувам, обичам,
по-силно е от всичко във мене.
© Василена Василева All rights reserved.