Ревнувам те -
както вълната ревнува брега
и го тегли към себе си...
Ревнувам те -
както смелостта ревнува страха,
когато е по-силен от нея...
Ревнувам те -
тъй както слънцето дъжда,
когато изгрее дъга...
Ревнувам те -
тъй както небето земята,
когато пада звезда...
Ревнувам те...
© Мартин Драганов All rights reserved.