устните ти са мелодия
разтварям се винаги
в нея
а когато ме заключиш там
резонантното усещане
и вибратото
в небесата което понася
са толкова приятни
че забравям всичко
всичко
всичко
докато се разтопя
и притихна
в теб
© Ласка Александрова All rights reserved.
пожелавам вълшебството цял живот да продължи,
и много, много щастливи да сте, той и ти!
Поздрави за прекрасната поетеса!
БЪДИ!