Рицар, поет или крал
Да повярвай, дай ми шанс да обясня поне.
Ние с теб, аз и ти, нещо като дъжд и море.
признай си, еднакви сме.
Аз смея се, смееш се и ти.
Под кожата, в сърцето погледни.
Добре ме виж, гледай в тези очи.
Влече ни нещо по-различно, нещо много по-добро.
Тъй както всяко живо нещо, както всяко същество.
Кръгът на живота е за всичко едно.
© Стефан Иванов All rights reserved.