Рицарю, стани -
свири тръбата!
Сложи си бойните доспехи!
Не търси смисъл животен
в миражи далечни-неясни!
Той е винаги тук и сега -
в изживяваните от теб неща!
А плячката се трупа
в банков сейф
със код "Борба"!
Има също и лазарети
за счупени ръце, крака,
но това също е част
от таз игра!
И ето - свири пак тръба!
02.11.2013 г.
© Есфир Асфар All rights reserved.