Всеки ден към нея копая,
всеки ден за нея ридая,
всеки ден само нея желая,
всеки ден и така - до края!
Срещу течението ще плувам,
само нея да мога да чувам,
само с нея знам колко струвам,
само за теб искам да римувам!
Само с теб светът се върти,
ти ни отваряш нови врати,
ти ни оставяш дълбоки следи
и ни напомняш за преди!
Само ти помагаш ми да полетя,
дори на ден да чуя само една,
покажи ми правилната врата,
и с теб съм за вечни врeмена.
© Димитър Стоянов All rights reserved.