Dec 5, 2009, 9:04 AM

Рисунка 

  Poetry » For kids
495 0 1

На белия лист

с молив във ръка

драсвам първата

плаха черта.

После овала -

ето главичка

и точица малка -

окото на птичка.

Завършвам крилцето

и е готово.

Птичето малко

ще литне отново.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дават ми крила твоите детски светове и чистота, с която пишеш, с обичта към децата...
Random works
: ??:??