Нарисувай всичко,което виждaш тук
Нарисувай себе си дори.
Над таз рисунка майка ти ще плаче
за твойте пропилени дни!
Ужасни дни- тревоги!
Ужасни дни. Не мога!
В ужасни дни ще свърша,
приятели, превръщам се във мърша!
Не ме е страх от хора , а от безрасъдие , скрито във една надежда -
от мулци проядена одежда!
© Ангел All rights reserved.