Рисувай ме - със пръсти!
Чертай по мен като по лист хартия.
Затвори очи, стаи дъха си,
отдай се на поредната магия...
Рисувай ме - със устни и не спирай!
Създай ме цяла и неповторима.
Дъхът да бъде багра пъстра, а художник - ти самия...
© Ангелина Петкова All rights reserved.