Не те рисувам със моливи,
не те рисувам и с бои.
Ресувам с думите красиви...
Пред тебе кой ще устои?
Рисувам с чувствата си строги
на лист душевен и зелен.
Рисувам с мъки и тревоги
сърцето ти във твоя ден.
Със погледите закачливи
лицето ти опипвам аз.
Със думи точни и красиви
рисувам устните в захлас.
Със мислите си алчни, диви
напипвам формите сега
и с думи сочни и страстиви
рисувам твоята снага.
Със всяка дума непозната
душата ти рисувам днес.
И образа ти с днешна дата
възпявам с думи и финес!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Бъдете здрави и Ви желая хубава неделя!Поздрави!