Очите си затворих
езичница намерих
от босите нозе
течеше гроздов сок
със зрънце от любов
сърцето и замерих
и кипна се ширата,
предизвикал Бог.
Виното опитах
огън ме понесе
страст мамеше плътта
със мисъл я докоснах
трепетта усетих
при мене бе дошъл
Греха.
Февруари, 2018
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.
Ще чакам
пак да текне
ширата.