Nov 16, 2011, 1:38 PM

Родих се 

  Poetry » Love
655 0 1

Родих се чиста,

нежна и обичана,

родих се от любов,

създадена за живот...

Родих се, за да ме обичат

и да раздавам  любов,

дори живот ще даря

на нашите обичани деца...

Родих се, за да те обичам,

родих се и за тебе дишам.

Обичам те е твърде малко,

но ти знаеш това,

ти си моята сбъдната мечта!!!

 

 

 

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??