Своите родители почитайте,
на тях своя живот дължите!
Затова истински ги обичайте,
заслужават топлотата и грижите!
Чуйте съвета, що да ви дам мога
от мъдростта на скрижалите в кивота -
помнете петата заповед на Бога,
за да ви е добър и дълъг живота!
© Георги All rights reserved.