(4-6)
Устремени безцелно Лъчи
над селцето заспало прелитат,
като влюбени Те се преплитат
и разбиват се в мойте очи.
Над отсрещния хълм се прозява
ранобудната свежа Зора
и запалва с усмивка искра,
от която денят засиява.
© Раммадан Л.К. All rights reserved.