Чаша с вино ти подавам,
наздравица за тебе вдигам,
с нея любов и щастие ти пожелавам
и много здраве в тоз живот.
Роза аз ти подарявам -
символът на моята любов.
Клетва пред тебе изричам:
„Приятел съм ти верен в живота суров"
С песен аз те поздравявам
за твоя ден рожден.
Отново към чашата за тост посягам:
Бъди от Бога ти благословен!
© Пепи All rights reserved.
Хубав стих!
Поздрав!