Рожден ден
Не зная под каква звезда роден си,
с каква харизма си дошъл на този свят,
но ти си ярко светеща звездица,
огряваща навеки моята душа.
И блесва утрото, когато ти до мен си,
с криле полита моята душа,
изпълва се сърцето ми с надежда,
с радост и с топлина!
За мене, Сине, ти си свята рожба,
дошла като безценен Божи дар,
с любов и нежност се изпълвам цяла,
цъфти от обич моята душа.
Ти винаги си толкоз лъчезарен,
огряваш всичко със свойта светлина,
и като кристална росна капка
е чиста твоята добра душа.
В този, най-щастлив за тебе ден,
когато ти роден си на земята,
желая много радост и любов,
и да не угасва в тебе Светлината.
Бъди ми жив, бъди ми здрав,
и ореолът винаги да бъде с тебе,
където и да си на този свят,
да знаеш, че едно сърце те чака.
С много обич
За твоя ден рожден - мама
20.02.2008 година
© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.