Рожден ден
Коледа е! Тиха, свята, нощ!
Бог роди се на земята
и дари ни светлината.
Днес, на този ден свещен,
малко Ангелче - Левон, родих се,
дар от Бог - получи мама
и с Любов ме тя дари.
Щом отворя аз очички,
грейва радостта за всички,
стоплям с обич най-голяма
сърчицата - на тати и на мама.
Аз съм толкоз лъчезарен,
и усмихнат, и сияещ,
радвам с мойта доброта
баба, дядо и рода.
Имам вече - две зъбички
и показвам ги на всички,
а крачетата вървят самички,
казвам първите си срички.
Сам обичам да играя
и бели аз вече правя,
всичко искам да узная
и света да опозная.
Божи дар съм аз - за мама,
а за тати - радост най-голяма,
"Слънчице" съм аз за всички
и обичан съм от всички.
Днес, на моя ден Рожден,
духам първата свещичка,
Дядо Коледа ще ме дари
с много здраве и игри!
За скъпия ми внук - Левон.
С много обич - баба Дани!
© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.