Чародейна - нощта изсветли се,
Екна звън - сред небесната вис ,
Сънна луна разтърка очите -
Тайнство земята обви...
И светна пътека,от звездите огряна,
Тръгна да вие свойта снага -
Ронено зърно в злато обляно,
Огнена диря - среднощна дъга.
Жажда за порив и гладна надежда,
Дъх на магийно искрящи свещи,
Есенна щедрост -
Небесна поличба -
Дар от всемира - роди се...
Езерно чисти да бъдат му дните
Носен от мощни крила -
смело да гони и сбъдва мечтите
негов чертог да е любовта!
© Анжела Иванова All rights reserved.