Рождество
В празничната нощ
се питам
"Какво ми трябва,
от какво да се отричам"
Къшей хляб
да бъдем живи
подадена ръка
да няма Самота
мъничко любов
и вече сме щастливи
подарено цвете
да има красота
Радост в погледите
да откривам
да звънят камбаните
в нощта
светлините на Звездите
в Душата да събирам
Вярата да ме обсебва
като приливна вълна
Декември 2015
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.
!!!!!!!!!!!!!!!!