РОЖДЕСТВО
Най-светият и светъл ден,
денят нов на Рождеството –
когато Спасител е роден,
на сина Божи тържеството!
За свещен мир на земята,
за хората благоволение –
Божието царство в небесата
дошло в земното селение…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.