May 27, 2010, 11:52 PM

Рождество 

  Poetry » Other
411 0 1

Пролет бяла, бяла! Пъстър, весел свят.

Птичка долетяла рони розов цвят.

Люшкат се камбанки с нежен аромат,

с въздуха кристален весело звънят.

 

Облачета бели в синьото небе

пеленки разстилат за едно дете.

Слънцето ги гали с ласкави лъчи,

люлката му бяла  с обич позлати.

 

Цялата природа радва се със нас.

В щастие безмерно ù пригласям аз.

Рожбата ни мила с внучка ни дари.

Пее в мен сърцето, от любов гори.

 

Няма по-щастливи в цялата земя –

първа внучка мила влиза у дома.

 

******************************

 

 

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??