Jan 1, 2018, 1:42 AM

Рождество 

  Poetry
304 1 2

Звездичките греят,

снежинки танцуват,

дечицата пеят,

звънчета се чуват.

Шейна със елени

през снежна пъртина

и старец в червено.

Подаръци има.

Бенгалския огън

искри от възхита.

Усмивките много

и няма сърдити.

Добрият вълшебник

раздава играчки.

Където погледнеш

сияе от щастие.

Елхата е цяла

в пъстри одежди.

От снежното бяло

се ражда надежда.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления за милия стих, Вальо! Честито Рождество Христово и честита Нова година! Бъди здрав, щастлив и вдъхновен!
  • Да ти е честита Новата 2018, Вал!
    Здрава, успешна и благодатна да е!
Random works
: ??:??