Рокля от щастие днес ще облека,
мисля, че много ми отива цвета.
През деня с птиците,
високо в небето, ще полетя,
усмивки шарени ще събера.
Обувки нямам,
боса ще се стъпвам по тревата,
тихо ще се любувам на цветята.
Към слънцето ще се усмихна,
а вечер в лунна светлина
ще притихна.
С рокля от щастие ще се сгуша
в Любовта,
без думи ще слушам песента
на нощта.
И когато се появи на небето зора,
с рокля от щастие ще посрещна деня.
Инес Тарашева
© Инес Тарашева All rights reserved.